blogbongok

Memang smart bongok- Pejabat google

In Memang smart bongok on October 24, 2010 at 1:11 am

Google! nama yg sangat gah dalam dunia internet. Setiap insan mengenali google dari la mak cik kuat ngumpat sebelah umah kita tu sampai la ke angksawan kedua negara yg ntah la jadi ke x tu blogger-emoticon.blogspot.com. Penah berangan nk kerja dgn google? evilgrin0039.gif haa, mmg patot pun korang berangan sekarang dengan rekacipta ofis yang super lahabau! xheran la da brapa kali da google bolot anugerah “majikan terbaik”.

 

Duduk la dalam tu sampai kiok, nak wat keje ke, nk bukak lmn web pelik2 ke,  nk men dota ke, buatlah..xda org nk sepak terajang blogger-emoticon.blogspot.com maki hamun noob, kena pecat je. Dicipta untuk keselesaan dan kalis bunyi & cahaya.


Boring asyik lalu tangga je kalu nk turun bawah? nah, naik papan gelongsor ni blogger-emoticon.blogspot.com, tiang mcm kat balai bomba tu pn ada. Masa itu Emas bro, kerja mau cepat dan cermat

 

Ni paling best! makan sampai mati! pilih mana yg mana berkenan! sumbat dalam perut puas2! free! blogger-emoticon.blogspot.com

Setiap pekerja diberi dua skrin besar sampai juling bijik mata blogger-emoticon.blogspot.com

Snooker time! video game pn ada blogger-emoticon.blogspot.com

Awek rindu? meh la ofis, kabin untuk hal peribadi pun disediakan. Jgn wat aksi 3gp sudah 

Pc problem? Xde masalah, bwk binatang tu kat sini sambil menikmati juadah percuma

Sakit urat, sakit sendi, sakit pinggang? meh2, ada kerusi urut siap dgn akuarium lg tu. 5 star! 

 

 

Credit to laikepo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: